Mort la 21 de ani, în accident!

0

Un tragic accident rutier a avut loc ieri după-amiază, în satul Capul Piscului, din comuna Merișani. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, iar fratele lui, de 23 de ani a ajuns la spital. Nenorocirea a avut loc în timp ce tânărul șofer depășea un autoturism. A lovit o mașină parcată și s-a răsturnat. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare ca băiatul decedat să fie scos dintre fiarele BMW-ului pe care îl conducea. M.Sandu
Accidentul a avut loc ieri pe DN 7 C, în comuna Merișani. Constantin Alexandru N., de 21 de ani, din Merișani se afla la volanul unui BMW. Se spune că tânărul s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară. Pe partea opusă în afara părții carosabile se afla parcat un autoturism. BMW-ul a lovit mașina parcată și autovehiculul pe care îl depășea și a fost proiectat în gardul unei proprietăți, unde s-a răsturnat. Se spune că avea viteză. Fratele conducătoruui auto, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost scos din mașină de martori însă, Constantin Alexandru N. a rămas încarcerat. El a fost eliberat, dintre fiare, de echipajul de descarcerare al pompierilor. Fratele era conștient și a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș.
Constantin Alexandru N. se afla în stop cardio respirator. A fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă însă, s-a constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viața. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.