Victorie după pauză și locul 5 în clasament!

0
  • Liga 2, Etapa 8: Corvinul – CS Mioveni 0-2

Ultimul meci al etapei a 8-a a Ligii 2 a fost programat să se desfășoare luni, pe stadionul ”Michael Klein” din Hunedoara, între Corvinul și CS Mioveni.
Argeșenii au câștigat cu scorul de 2-0, cu două goluri marcate în repriza a doua, prin Alexandru Dandea (55′) și Ion Cărăruș (90+4′), după un joc în care s-a axat în primul rând pe apărare. În prima repriză, oaspeții au făcut un joc modest, cu puține acțiuni de poartă, echipa lui Schumacher având și noroc în două rînduri la șuturile periculoase ale gazdelor. Jocul s-a schimbat după pauză și Mioveniul a ieșit mai curoajoasă de la cabine.
Primul gol a venit după un corner, iar al doilea a picat pe o fază de contraatac. Toma a centrat de pe dreapta în minutul 55 , iar Dandea urcat bine în atac a reluat cu capul în plasă. La golul doi, Cărăruș a luat o acțiunie pe cont propriu după o pasă de la Căprescu și a ridiculizat apărarea adverse, oprindu-se cu mingea în plasă.
În schimb, hunedorenii au avut câteva ocazii, inclusiv două bare, dar nu au putut marca, pierzând un meci oficial pe teren propriu, în timp regulamentar, după o pauză de doi ani și jumătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.