Primarul Mioveniului a fost reținut de DNA

3

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.30, primarul Mioveniului, Ion Georgescu a fost reținut de procurorii DNA- Serviciul Teritorial Pitești sub acuzația de trafic de influența. La biroul lui, a fost făcut un flagrant, în timp ce restituia 10.000 de euro unei persoane căreia, spun surse judiciare, i-ar fi promis ca va interveni pentru o funcție la Spitalul Mioveni. După ce a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore, la ieșirea din sediul DNA, Ion Georgescu a susținut că el doar a restituit un împrumut. Vom reveni.

3 COMENTARII

  1. La mulți ani cu executare si sănătate ! Nu mai au nici măcar instinct de conservare , lăcomia le ia mințile ,dacă le-au avut vreodată ! Se știa demult , pentru cine vroia sa știe, ce se întâmpla la spitalul ala nou de la Mioveni.Cel mai nou spital din țara , cu dotări si echipamente dar fără specialiști si angajați profesioniști , de ce oare? Toată lumea știa-din cauza de șpăgi , si asta de ani de zile! Primul spagar al orașului făcea ceva cu bolta pe sănătatea concetățenilor votanți , mai un mic mai un festival , un circ , o painica….. A ajuns șpaga sa circule /sa fie returnata la liber, ar trebui inclusă in bugetul localităților , la venituri cel puțin,

  2. Se stia de la inceput cum se fac angajarile acolo, medici priceputi au refuzat din cauza spagilor cerute la angajare. Intrebarea e de ce nimeni nu a luat atitudine pana acum, pentru ca este pacat de asa spital.
    Am fost cu copilul pentru o urgenta, iar dupa ce doamna de la receptie m-a luat cu apelativul ” alo, alo unde te duci”? de parca eram pe strada si ne trageam de sireturi, aflu cu stupoare ca nu este nici un medic la urgente pentru ca sunt in concediu( perioada cu 1 decembrie si Sf. Andrei au facut punte) .
    Pacat pentru ca intr-un final, tot noi suferim, am suit copilul in masina si intr-o ora am fost la Bcucuresti!

  3. Astia sunt baronii locali, ducii si haiducii de Albota, cat si alte specimene care ne-au umplut administratia locala si centrala.

    Se cred vatafi pe mosia statului si fac orice le sta in putinta ca să scoată șpagă din piatră seacă.

    Orice post de angajat la stat e dijmuit de catre un astfel de vătaf.

    Să vedeți circuitul șpăgii în natură:
    – directoarea școlii primește postul cu șpagă sau cu ‘intervenții’, deci își creează ‘obligații’.
    Femeia de servici și mecanicul de întreținere sunt angajați tot pe șpăgi sau pe intervenții.
    Contabila școlii cumpără diverse produse de curățenie sau de întreținerea mobilierului școlar și vine la cei mici (femeia de servici, mecanic, paznic etc.) și îi pune să semneze de primire fără să îi lase să citească bonul de consum.
    Respectivii, după ce au luptat ca să se angajeze la stat, semnează orbește și tac din gură.

    In schema de personal sunt bugetate posturi care stau neocupate (nu din lipsa de candidati), dar sunt luate in calcul la bugetul de salarii.
    La sfarsitul anului bugetul de salarii necheltuit se transforma in ‘prime de performanta’ pe care le primesc unii si altii, dupa cum sunt de cuminti.

    Si inca ceva:
    – la orele 13-14, incet, incet, personalul auxiliar pleaca de la scoala dupa vreo 6 ore de stat din care munca efectiva e de 3 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.