Răzvan Tunaru: ”Am pierdut 6 puncte pe greșelile arbitrilor!”

0

Răzvan Tunaru, managerul sportiv al clubului din Trivale, a ajuns la concluzia că FC Argeș a fost defavorizată de cavalerii fluierului în cel puțin trei partide de până acum. Tunaru cere Comisiei Centrale a Arbitrilor să analizeze foarte atent imaginile cu fazele litigioase și să ia măsurile care se impun.
Oficialul a povestit și un episod surprinzător din partida cu CS Mioveni, când Bogdan Rusu a cerut penalty pe final, însă arbitrul Ovidiu Robu i-ar fi spus atacantului că nu poate da lovitură de pedeapsă în ultimul minut.
”Vrei 11 m în minutul 90?”
”Meciul cu Șelimbăr m-a convins să ies, am zis că a fost cum a fost cu Pandurii. A fost o eroare, cu Mioveni am zis că au fost oameni fără experiență. Dar și la Tunari s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a dat gol dintr-un fault neacordat. A înscris și ne-a condus. Balgiu l-a aruncat în aer pe jucătorul nostru, în cap.
Arbitrajele de până acum au fost clar în defavoarea noastră. Vreau să trag un semnal de alarmă, am făcut memoriu scris și vizual, să se uite pe filmările pe care le avem, luate de la Digi. Am fost viciați în cel puțin trei meciuri. 11 metri cu Pandurii și Mioveni! Arbitrul i-a spus lui Rusu la partida cu Mioveni: «ce, vrei 11 metri, în minutul 90?». Nu cred că asta contează, se dă când e.
La meciul cu Șelimbăr au fost trei 11 metri nedate. Două sunt clare, iar arbitrul întotdeauna a zis «continuă, continuă». Unde eram acum cu aceste penaltiuri? Am fost viciați de cel puțin șase puncte. Nu aș vrea să cred că suntem vânați și nu știu ce, pentru că suntem un club de tradiție. Promovarea Argeșului în Liga 1 e bună pentru toată lumea, chiar și pentru cei din Liga 1” a spus Răzvan Tunaru în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu CSA Steaua..
”Rog CCA să analizeze fazele”
Oficialul argeșean este convins că anumite echipe sunt favorizate de cavalerii fluierului: ”În acest ritm nu se poate. Sper ca de acum să nu mai fie așa greșeli. Am crezut că este accident la început, dar se cam țin, se țin de noi. Dacă analizăm alte arbitraje, din alte meciuri, nu mai dau exemple, încep să cred că anumite echipe sunt favorizate. Nu mă scund că ratările au făcut să fie unde suntem, dar sunt 11 metri pe care nu le-am primit.
Am pierdut șase puncte, aveam alt moral. Nu vreau să cred că se fluieră într-un singur sens, să fie tirul pe noi! De aceea vreau să atragem atenția CCA-ului. Fraților, 11 metri se dă în orice minut! Nu vine să îmi spună un arbitru abia intrat în Liga 2 că nu se dă penalti în minutul 90. S-a câștigat meci în ultima secundă.
Rog CCA-ul să analizeze fazele, noi am făcut memoriu, să se uite și să vadă fazele. Unde nu am avut dreptate, nu e problemă, dar avem dreptate! Poate ne înșelăm la un penalti din trei cu Șelimbăr, dar nu cred! Am avut un penalti cu Mioveni, un penalti cu Viitorul Pandurii, nu se poate așa ceva!
Suntem FC Argeș, chiar dacă am retrogradat din Liga 1. În acest ritm, dacă se vor comporta la fel față de noi, mă fac să cred că s-ar putea să avem un tir asupra noastră. Sper ca de la meciul cu Steaua tirul să fie oprit”, a încheiat Tunaru.