Campanie antidrog de Ziua Internațională a Educației

0

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin Casa de Cultură a Studenților Pitești, în parteneriat cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Argeş, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești, au organizat ”Campania pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților”. M.D.
Proiectul se desfășoară la nivel național și presupune organizarea unor activități de către CCS-urile din țară pe teme de prevenire și combatere a consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților.
La nivelul CCS Pitești, miercuri, în liceele din Pitești s-a desfășurat o caravană de informare antidrog și oferire a alternativei unui stil de viață sănătos, prin activități sportive, dans, gimnastică.
Ieri, de la ora 17:00, pe traseul CCS Pitești – Piața Primăriei Pitești – CJ Argeș – Piața Primăriei Pitești – CCS Pitești, a avut loc o caravană stradală ce a cuprins momente de divertisment, precum: magie, statui vii, picioroange, dans, muzică, activități sportive, dansuri populare, pantomimă, teatru și multe alte surprize, iar seara s-a încheiat cu un concert în sala de spectacole a CCS Pitești. În cadrul caravanei stradale antidrog, tinerii au fost încurajați să aleagă un mod de viață sănătos prin diferite activități sportive, educative și culturale, în detrimentul unui mod de viață distructiv.
Informarea și acțiunile de prevenire pentru conștientizarea riscului vor continua pentru combaterea fenomenelor nocive care ne afectează viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.