Tentativă de omor la Ungheni!

0

 

În seara zilei de 06 octombrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că _*pe raza comunei Ungheni*, un bărbat a suferit leziuni prin tăiere, în urma unei stări conflictuale ce a avut loc la un local_.

 

_La locul indicat s-a deplasat cu operativitate o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care a depistat persoana bănuită de săvârșirea agresiunii_.

 

Bărbatul care a suferit leziuni a fost transportat la spital, iar în urma evaluării stării medicale a celui în cauză, cadrele medicale au concluzionat că, prin leziunile suferite de victimă, _i-a fost pusă viața în pericol_.

 

Ca urmare a acestui fapt, _cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș_, în cauză fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _tentativă la omor_.

 

Din cercetări s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan din seara zilei de 06 octombrie a.c., pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 43 de ani, din Ungheni, ar fi înțepat cu un briceag pe un alt bărbat aflat în local.

 

După administrarea probatoriului, în noaptea de 06 spre 07 octombrie a.c., _procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus *reținerea, pentru 24 de ore bărbatului de 43 de ani*, pe bază de ordonanță_, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 octombrie a.c., cel în cauză să fie prezentat în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.