Tentativă de omor în bar!

0

O ceartă izbucnită într-un local, din comuna Ungheni, ar fi putut avea urmări dramatice pentru un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care a fost înjunghiat. Scandalul a izbucnit după ce victima i-a reproșat autorului că ascultă muzică la un volum prea mare. Oamenii legii l-au reținut pe agresor și pe numele acestuia instanța a emis un mandat de arestare preventivă. Cel dus în arest susține că el este victimă, că s-a apărat după ce a fost atacat de celălalt bărbat.M.Sandu
Scandalul a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:00, într-un local din Ungheni. Acolo, Ion Adrian B., de 43 de ani, asculta muzică de pe telefonul mobil. Alți bărbați aflați în local i-au cerut să dea muzica mai încet. Bărbatul ar fi fost deranjat și s-a luat la ceartă cu ei. A avut un schimb de replici cu un al client, în vârstă de 42 de ani și s-au îmbrâncit, apoi a scos un briceag și l-a înjunghiat de două ori. I-a provocat o rană la abdomen și una în zona hemitoracelui stâng. Alți bărbați din bar au sărit să-l imobilizeze pe agresor și să-i ia briceagul din mână. În acel moment Ion Adrian B. a fost rănit. Martorii au sunat a 112 și la fața locului a mers o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care a depistat persoana bănuită de săvârșirea agresiunii. Ion Adrian B. a fost dus la spital unde s-a stabilit că are fractură la un deget.

Agresorul susține că el este victima

După ce a fost rănit, bărbatul înjunghiat nu a mai așteptat sosirea oamenilor legii. S-a dus acasă la fratele lui și i-a cerut să-l ducă la spital. A fost transportat de frate la Spitalul Costești de unde a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Acolo, s-a stabilit că lama briceagului i-a atins un plămân, medicii constatând că i-a fost pusă în pericol viața. Ca urmare a acestui fapt, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în cauză fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. La audieri Ion Adrian B a susținut că el este victimă. Nu recunoaște faptele. A susținut că celălalt bărbat că l-ar fi lovit și a fost nevoit să se apere, aducând ca argument că acesta i-ar fi rupt degetul. Martorii îl contrazic! Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță vineri seara iar sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au cerut arestarea preventivă.
Tribunalul Argeș a admis cererea. Se pare că Ion Adrian B. a fost plecat o vreme în străinătate și a revenit în țară de circa 2 ani. În străinătate a fost condamnat pentru infracțiuni comise cu violență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.