Pieton lovit mortal!

0

Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Bughea de Sus, a murit luni seara după ce a fost lovit de o mașină. Bărbatul mergea pe carosabil, în aceeași direcție cu autoturismul când a fost accidentat. La sosirea echipajelor de salvare pietonul era în comă profundă. A fost transportat la spital dar acolo a încetat din viață. M. Sandu
Accidentul a avut loc jurul orei 20:00, pe D.J. 735, în comuna Bughea de Sus. Alexandru B., în vârstă de 62 de ani, din Albeștii de Muscel, se afla la volanul unui Opel Corsa și se îndrepta dinspre Câmpulung către Bughea de Sus. Polițiștii au stabilit că Nicolae A., de 70 de ani, din localitate, mergea pe jos, pe partea carosabilă, în aceeași direcție cu mașina, atunci când a fost lovit.
Omul a suferit leziuni grave și a fost preluat, în comă, de un echipaj al ambulanei, fiind transportat de urgență la spital.
Din nefericire, bărbatul nu a supraviețuit, a decedat la spital. În timpul cercetărilor, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.