A lovit 3 mașini și a fugit!

0

Un șofer, în vârstă de 55 de ani , a provocat, marți seara, un accident rutier în Pitești. Acesta nu ar fi acordat prioritate unui BMW, l-a lovit și l-a proietcat în alte două mașini parcate. După coliziunea în lanț, conducătorul auto a părăsit locul accidentului. A fost depistat după aproximativ două ore și s-a constatat că era sub influența alcoolului. M.Sandu Foto Info Trafic Pitești.
Accidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 19:30. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați cu privire la un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, pe strada Gheorghe Șincai din Pitești, în urma căruia unul dintre conducătorii auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier.
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări. S-a stabilit că Adrian M. de 55 de ani, din Pitești, conducea un autoturism Logan pe strada Gheorghe Șincai, venind dinspre Universitatea Pitești către Bazinul Olimpic. Se pare că nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un BMW condus un piteștean în vârstă de 48 de ani, pe care, ulterior, l-a proiectat în alte două autoturisme parcate regulamentar, un Opel Corsa și un Volkswagen Passat. În urma impactului, conducătorul auto de 48 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare. Adrian M. a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind depistat de polițiști, la aproximativ 2 ore de la producerea evenimentului. În urma testării cu aparatul, a rezultat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezulată fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele piteșteanului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.