Record de goluri marcat de România, la Mioveni!

0

Selecționata de handbal feminin a României a câștigat în miercuri seară la Mioveni, meciul din preliminariile EURO 2024. S.M.
Tricolorele au întâlnit pe Bosnia Herțegovina și au făcut scor, câștigând cu 49-17, după ce la pauză era 26-11. Practic la Mioveni a fost un galop de sănătate al echipei noastre, pentru că doar la început a fost egal, 3-3 după care prim prima parte Românis s-a desprins până la 15 goluri diferență. În a doua repriză Bosnia a renunțat total la ofensivă și nu a marcat decât 7 goluri, în timp ce România a înscris de 23 de ori. Cele mai multe goluri pentru echipa noastră au fost marcate de Laslo 7 goluri, Neagu 5, Bazaliu 5, Pintea 5, Seraficeanu 5. Căpitanul Cristina Neagu, a jucat în primele 17 minute ale meciului, interval în care a marcat 5 goluri, după care a rămas pe banca de rezerve fiind menajată. În acest meci România şi-a doborât recordul de goluri marcate într-un meci european oficial, care era din 27 mai 2010 (44-23 cu Portugalia).
România a devenit prima lideră a grupei dupăî acest prim meci, iar peste câteva zile urmează jocul din Grecia.
ROMÂNIA – BOSNIA HERȚEGOVINA 49-17 (26-11) Arbitri: Barbora Bocakova / Lucia Janosikova (Slovacia)
# România: Șerban, Hosu, Dumanska – Laslo 7, Neagu 5, Bazaliu 5, Pintea 5, Necula 4, Seraficeanu 4, Ostase 3, Popa 3, Dindiligan 3, Badea 3, Boiciuc 3, Dincă 2, Bucur 2. Antrenor: Florentin Pera.
# Bosnia: Gudelj, Vuklis, Selimovic – Isic 5, Demic 5, Topcic 4, Kolasinac 3, Sumelj, Vrancic, Dautovic, Majkic, Pandza, Dzamkic, Basic, Andric, Ceric. Antrenor: Adnan Basic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.