Femeie găsită moartă în pârâu la Mioarele!

0

O femeie, în vârsta de 51 de ani, a fost găsită moartă, de soț, în albia unui pârâu, din comuna Mioarele. Bărbatul le-a spus polițiștilor că duminică dimineață, când a plecat de acasă, a lăsat-o pe femeie la domiciliu. Când s-a întors nu mai era și a pornit să o caute. Așa a descoperit cadavrul M.S.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16:30, cu privire la faptul că ar fi găsit-o pe soția sa inconștientă în albia pârâului Argeșel, din localitatea Mioarele.

 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Hârtiești și grupa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia, de 51 de ani, fiind declarată decedată de către echipajul medical sosit la eveniment.

 

Din primele verificări, femeia nu prezenta urme de violență.

 

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

 

Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea autopsiei medico-legale, au transmis reprezentanții IP J Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.