Învinși greu de vicecampioana României!

0
  • CSM Oradea – FC Argeș Basketball 78-74 (18-25, 20-19, 26-12, 14-18)

FC Argeș Basketball a suferit prima înfrângere din acest sezon competițional. Echipa pregătită de sârbul Nebojsa Vidic a pierdut la o diferență de patru puncte, 74-78, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu CSM Oradea, vicecampioana României. M.D.
Întâlnirea din Oradea Arena, care a contat pentru etapa cu numărul 4 a Conferinței B a Ligii Naționale de Baschet Masculin, i-a ținut cu sufletul la gură până în ultimele secunde pe fanii celor două echipe. Diferența s-a făcut în ultimele minute, când plusul de valoare și experiență al gazdelor și-a spus cuvântul. Chiar dacă au pierdut, piteștenii au fost o nucă extrem de tare pentru ardeleni, lăsând o impresie foarte bună. Alb-violeții au evoluat foarte bine timp de două sferturi, iar la pauză au intrat la cabine cu un avans de 6 puncte. Ardelenii au început foarte bine sfertul al treilea, recuperând ecartul, iar apoi a preluat conducerea pe tabelă, grație reușitelor lui Pearson și Gotcher. Înaintea ultimului act, gazdele conduceau cu 64-56 și se părea că au încheiat conturile. În debutul sfertului 4, piteștenii au marcat șase puncte, iar Andrieș a ratat tripla prin care alb-violeții ar fi putut conduce. Argeșenii nu au putut menține același ritm până la final, iar orădenii au profitat și au speculat slăbiciunile alb-violeților.

Împart primul loc cu constănțenii

Nijal Pearson a fost MVP-ul întâlnirii din Oradea Arena cu 21 de puncte (3/4 de la distanță), 6 recuperări și 2 pase decisive. Toddrick Gotcher l-a secondat cu 16 puncte (5/7 de afară) și 2 assist-uri, iar Kris Richard a contribuit cu 14 puncte, 6 recuperări și 3 assist-uri.Cu 18 puncte și 3 recuperări, Naje Smith a fost cel mai bun marcator al echipei FC Argeș. Acesta a fost urmat de Corey Allen (14 puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări) și Nikola Jevtovic (10 puncte, 5 recuperări).
În urma acestui eșec, FC Argeș se menține pe locul 1, cu 7 puncte, la egalitate cu CSM Constanța. Piteștenii vor evolua în etapa a cincea a Ligii Naționale, pe teren propriu, împotriva CSU Sibiu, medaliata cu bronz din sezonul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.