200 de familii din Lunca Corbului ajutate de musceleni

0

Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului continuă să promoveze și în acest an diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioșilor din cuprinsul Eparhiei.S.M.
O activitate socială foarte importantă este proiectul ”Bucuria de a dărui”, care se desfășoară în diferite localități defavorizate aflate în cele șase protopopiate ale Arhepiscopiei. Prin implicarea credincioșilor de la parohia Fundeni din municipiul Câmpulung Muscel, peste 200 de familii de la parohiile Lăngești, Mârghia de Sus, Mârghia de Jos, Silișteni și Lunca Corbului,toate aflate în comuna Lunca Corbului, protopopiatul Costești, au primit astăzi diferite daruri constând în: alimente, detergenți, haine, încălțăminte,covoare, rechizite și jucării. Colecta s-a făcut în cursul zilei de duminică la biserica parohiei Fundeni, urmând ca în această dimineață toate cele primite de la credincioșii musceleni să fie transportate cu un tir către beneficiari. Aceștia au primit toate darurile în curtea bisericii parohiei Lunca Corbului, în prezența preotului Andrei Diaconescu – ca reprezentant al Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei, precum și a preotului Ciprian Dragomir de la parohia musceleană Fundeni. Proiectul ,,Bucuria de a dărui” desfășurat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a avut un impact deosebit în toate cele șase protopopiate ale Eparhiei, parohiile argeșene fiind atente la toate problemele sociale cu care se confruntă familiile cu venituri reduse.
În acest sens s-au amenajat diferite spații pentru depozitarea alimentelor, hainelor și jucăriilor, aceastea fiind oferite celor săraci în urma unor anchete sociale făcute în fiecare parohie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.