Se colectează crengile tăiate din copaci

0

La Mioveni se reia activitatea de colectare gratuită a crengilor generate în gospodăriile individuale (case) din orașul Mioveni, în urma curățirilor de toamnă. S.M.
Acțiunea este coordonată de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. Programul stabilit pentru colectare este următorul:
# luni – cartier Mioveni (case) # marți – cartier Făget
# miercuri – cartier Clucereasa
# joi – cartier Racovița
# vineri – cartier Colibași.
Deșeurile se vor prelua din fața gospodăriei, unde vor fi depozitate fie în ziua precedentă colectării, fie în ziua programată pentru colectare. Crengile și ramurile trebuie tăiate la dimensiunea de max. 2 metri și vor fi amplasate organizat, astfel încât să fie permis accesul auto, în vederea încărcării acestora. Se interzice colectarea în amestec a resturilor vegetale cu alte categorii de deșeuri care nu sunt biodegradabile, și anume:
# deșeuri din construcții și demolări
# deșeuri de ambalaje
# deșeuri menajere
# deșeuri periculoase.
Dacă se constată că resturile vegetale conțin și alte tipuri deșeuri, SEdC își rezervă dreptul de a refuza ridicarea acestora.
Totodată operatorul zonal Salubris va colecta, ca și până acum, de la populație deşeuri reciclabile (hârtie, carton, sticlă, plastic, metal) dar și pe cele biodegradabile – pubela maro (resturi de fructe și legume, plicuri de ceai, zaț cafea, prosoape și pungi de hârtie, iarbă, Frunze, sau alte resturi generate din curăţarea grădinilor, ramuri tăiate, buruieni, crenguțe, așchii lemn, rumeguș) după graficul anunțat anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.