Este oficial! Carnea artificială este interzisă în România

0

Parlamentarii români au decis oficial: carnea artificială a fost interzisă în România. Conform legislației, acest produs nu va putea fi comercializat. Pentru că nu și-au dorit să fie luați prin surprindere, parlamentarii au decis să interzică preventiv carnea artificială și comercializarwa ei. Astfel, senatorii din comisia de agricultură au adoptat o serie de modificări în ceea ce privește Legea cărnii.
„În România încă mai creștem porci în bătătură și mâncăm cârnați”, au argumentat aleșii.Conform senatorilor, Legea cărnii vine ca o modalitate prin care românii să fie protejați. Unul dintre articole interzice la noi vânzarea cărnii artificiale sau a produselor din carne artificială, deși deocamdată doar în Statele Unite, Canada și în Singapore sunt companii care produc carne dezvoltată în laborator din celule de la animale.
„Suntem hârăziți de bunul Dumnezeu să avem încă o agricultură spre tradițional, să avem ce produce. Românii cresc porci pe bătătură, mănâncă cârnați”, a subliniat George Scarlat, președintele comisiei de agricultură din Senat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.