Pasagera din spate a murit!

0

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă seara în comuna Rociu, într-o intersecție. Trei personae au fost rănite și o femeie, în vârstă de 69 de ani, a decedat după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism. Din primele verificări se pare că unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere. Este posibil însă, ca și celălalt șofer să fi avut viteză mare.
Accidentul s-a petrecut pe DJ 703 B, în intersecția cu drumul DJ 503 E. ”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DJ 703B, cu direcția de deplasare dinspre Costești spre Oarja, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de 26 de ani, din Mioveni, care se deplasa pe DJ 503, dinspre Pitești spre Ștefan cel Mare. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei femei de 69 de ani, din Beleți-Negrești, pasageră spate în primul autoturism. De asemenea, au suferit leziuni conducătorul primului autoturism, respectiv barbatul de 62 de ani, din Mioveni, precum și ceilalți doi pasageri din același autoturism, respectiv pasagera dreapta, femeie de 58 de ani, din Mioveni, precum și pasager spate, bărbat de 71 de ani, din Beleți-Negrești”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Neacordare de prioritate

Impactul a avut loc între un Duster condus de Nicolae T., de 62 de ani, din Mioveni și un BMW 335i la volanul căruia era Marian I. de 26 de ani, tot din Mioveni. În Duster mai erau: Luminița T, de 58 de ani, din Mioveni, care ocupa locul de lângă șofer, Nicolae G. 71 ani și soția acestuia Florica G. 69 ani, din Beleți-Negrești, care se aflau pe bancheta din spate. Ca o primă costatare a oamenilor legii se pare că șoferul Dusterului nu ar fi acorat prioritate de dreapta, BMW-ului. Nu este exclus însă ca și șoferul BMW-ului să fi avut viteză excesivă. Dusterul a fost lovit atât de tare încât a fost proiectat peste șanț, în câmp și a lovit un indicator. Se spune că impactul a avut loc pe partea în care se afla Florica G., femeia care a decedat din cauza leziunilor suferite. Toate celelalte trei personae din Duster au fost transportate la spital fiind rănite. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. M Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.