Eugen Neagoe: ”Nu am venit aici de dragul de a antrena”

0

Eugen Neagoe, antrenorul principal al echipei FC Argeș, își dorește un debut cu dreptul pe banca tehnică a alb-violeților.
Piteștenii vor aborda acest meci după pauza internațională de două săptămâni prilejuită de partidele reprezentativelor României, timp în care tehnicianul și-a cunoscut jucătorii și a putut să îmbunătățească lucrurile care nu au mers bine.

”Locul echipei este în prima ligă”

Neagoe nu se așteaptă însă la un meci ușor cu oltenii: ”Au fost două săptămâni în care am putut să ne cunoaștem. Va fi primul meu joc oficial la FC Argeș. Aș vrea să vorbim mai puțin și să demonstrăm mai mult. Dacă ne aruncăm un ochi, clasamentul nu arată deloc bine pentru noi. În acest moment suntem pe locul 13.
Nu îmi convine absolut deloc. FC Argeș este un nume prea mare și prea important pentru România, iar această situație nu ne face cinste. Mi-aș dori ca rezultatele să fie altele. Sper ca băieții au înțeles ce vreau de la ei. Nu am venit aici doar de dragul de a antrena. Am discutat cu oamenii care conduc acest club un proiect pe termen mediu și lung. Îmi doresc ca FC Argeș să revină cât mai rapid în prima ligă.
Acolo este locul acestui club mare. Știu la fel de bine că și suporterii sunt supărați și au dreptate să fie dezamăgiți de evoluția echipei și de rezultate. Eu am crescut cu FC Argeș în prima ligă. Se bătea la campionate și le-a și câștigat. Nu îmi este frică absolut deloc, chiar dacă este vorba de liga a doua. Am venit cu gânduri mărețe, îmi doresc din suflet să ajungem cât mai rapid acolo. Îmi doresc ca suporterii să vină cât mai aproape de echipă, să-i încurajeze pe acești băiești și să-i susțină. Doar împreună putem fi mai puternici. Le promit că voi face tot ce depinde de mine ca FC Argeș să aibă rezultate și să revină în prima ligă”

”Să arătăm ca o echipă care știe ce are de făcut”

”Geană” a analizat adversarul și a tras concluziile care se impun: ”Slatina este o echipă bună, o echipă agresivă care greu pierde jocuri. Am întâlnit-o în acest an de două ori cu Universitatea Craiova. Este o echipă foarte bine pregătită, au un antrenor bun, câțiva jucători importanți, unii dintre ei au jucat în prima ligă. Unul dintre ei este Doman pe care îl știți. A jucat și la FC Argeș. Un jucător cu calități foarte bune, dar nu este numai el. Trebuie să reușim. Nu aș vrea să vorbesc despre ce s-a întâmplat la echipă până la momentul venirii mele. Îmi doresc să fim mai buni de la zi la zi. Vreau să îmbunătățim toate aspectele, tehnico-tactic, inclusiv fizic. Vreau să arătăm ca o echipă care știe ce are de făcut în teren. Este primul meu joc oficial la FC Argeș și îmi doresc din suflet să câștigăm partida. Totdeauna victoriile aduc victorii. Cu un succes, vom aborda cu alt moral partida de la Buzău”. M.D

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.