Târgul Toamnei la Școala Păduroiu – o experiență de neuitat

0

Aflat la a II-a ediție ,,Târgul de toamnă” organizat de către părinți, elevi și profesori la Școala Gimnazială Păduroiu din Comuna Poiana Lacului, Argeș, a fost prilej de bucurie și de etalare a roadelor acestei toamne bogate în fructe și legume.
Trecând pe sub arcada de baloane colorate în nuanțe de galben-roșiatic pătrundeai într-un decor mirific din care nu a lipsit Zâna Toamnă înconjurată de obiecte rustice și ajungeai la standurile organizate de fiecare clasă, cu produse de sezon.
Participanții au trăit o experiență aparte ce va rămâne întipărită atât în suflet, cât și în fotografiile pe care au avut ocazia să le facă în locul special amenajat.
A fost în același timp și o zi a portului popular românesc pentru că pornind de la Grupa Inimoșilor de la Grădiniță, trecând pe la Clasa Voioșilor, a Isteților, a Fluturașilor, a Îngerașilor și apoi pe la clasele V-VIII, majoritatea copiilor au purtat cu mândrie ia tradițională.
Cu speranța că vom continua să ducem mai departe moștenirea lăsată de înaintași ne dorim cât mai multe ediții ale acestui ,,Festival al Toamnei”. P

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.