Tânără bătută cu pumnii și picioarele, pe stradă!

1

Un incident grav a avut loc pe strada Petre Ispirescu, din Pitești, în noaptea de luni spre marți. O fată a fost bătută crunt, fiind lovită cu pumnii și cu picioarele de un tânăr. O altă tânără, și ea de față, pare că ar fi încercat să-l liniștească pe agresor. Imaginile filmate din timpul agresiunii au ajuns în spațiul public. Polițiștii s-au autosesizat și fac cercetări în acest caz. Culmea este că victima nu a depus plângere iar la audieri ea a declarat că ar fi fost bătută de fată, negând că băiatul a lovit-o!
Imaginile ar fi fost surprinse de o cameră de surpaveghere din zonă. Pe filmare se observă cum un tânăr, îmbrăcat numai în pataloni scurti se ceartă cu o fată. La un moment dat o lovește cu pumnul. Fata cade. O martoră se pune între cei doi, numai că tânărul o lovește pe fata de la pământ cu picioarele. Nu o dată, de mai multe ori. În timp ce victima este căzută în genunchi pare că o loveste și cealaltă fată. ”Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești s-au sesizat și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Toate persoanele implicate au fost identificate, însă persoana vătămată și-a rezervat dreptul de a depune plângere. Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impugn”, a declarat Mădălina Epure, ofițer de relații cu presa al IPJ Argeș despre acest scandal. Tânăra lovită nu a vrut să depună plângere împotriva celui care a lovit-o. Mai mult ea susține că fata a fost cea care a agresat-o.
Tinerii implicați în scandal au vârstele de 22 ani, respectiv 23 de ani. Se pare că la baza scandalului ar sta un triunghi amoros. Ambele fete și-l dispută pe băiat, acesta fiind iubitul ”oficial” al martorei care intervine.
M. Sandu Foto: ePitești

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.