Șansă mare de a urca în clasament!

0
  • Liga 2, Etapa 11: CS Mioveni – Concordia Chiajna, sâmbătă, ora 11:00, Stadion Orășenesc

CS Mioveni dispută mâine dimineață un nou meci de Liga 2, pe propriul teren cu Concorcia Chiajna. Partida începe la ora 11:00 și se joacă pe Stadion Orășenesc.
Galben-verzii vin după o pauză de campionat care nu prea le-a priit și după o serie de 3 victorii consecutive au pierdut etapa trecută cu 1-0 în deplasare la Viitorul Pandurii.
Jocul făcut acum o săptămână de elevii lui Schumacher nu a fost deloc unul bun, iar acum echipa argeșeană speră să facă uitată imaginea lăsată la Severin șă practice un joc bun iar rezultatul să fie pe măsură.
În jocuril de acasă, 5 la număr până acum, Mioveniul a obținut doar două victorii (3-1 cu Progresul Spartac și 2-1 cu CSM Reșița) și două remize (0-0 cu Gloria Buzău și 1-1 cu Unirea Slobozia) și a pierdut o dată (0-1 cu Dumbrăvița). Locul din clasament al echipei este 6, cu 16 puncte, cu două mai puțin decât echipa de pe locul 3, CSC Dumbrăvița. De partea cealaltă, Chiajna este pe poziția a 7-a cu 15 puncte.
În deplasare, ilfovenii au jucat de 5 ori, câștigând două partide (3-0 la Csikszereda, 6-0 la Progresul Spartac, rezultate obținute în prima și a treia etapă), remizând în alte două (2-2 la Corvinul Hunedoara, 2-2 la Viitorul Pandurii Tg Jiu) și pierzând o dată (2-3 la CSM Reșița). S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.