Și-a amenințat concubina cu pistolul apoi și-a bătut soacra și vecina!

0

În ziua Sfântului Dumitru, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Topoloveni, a băut fără măsură și a provocat un scandal monstru. Acesta și-a lovit concubina pe care a și amenințat-o cu un pistol airsoft. Ca să scape de furia individului soacra s-a refugiat la o vecină, de unde a vrut să anunțe autoritățile. Individul și-a dat seama și a intrat în casă peste cele două, lovindu-le atât pe soacră cât și pe vecină. ”Războinicul” care a lovit trei femei, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. M.S.

”În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 44 de ani, din Topoloveni, ar avea un conflict cu concubina sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă și, din primele verificări, au stabilit că bărbatul ar fi avut o stare conflictuală cu concubina sa, de 40 de ani, pe care ar fi amenințat-o cu un pistol de tip airsoft, ulterior pătrunzând, fără drept, în interiorul unei locuințe vecine, unde ar fi lovit o femeie de 58 de ani și pe mama concubinei sale, o femeie de 73 de ani.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului și au propus emiterea unor ordine de protecție provizorii, în ceea ce le privește pe concubină și pe mama acesteia. Femeia de 40 de ani, s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu, polițiștii emițând un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, în privința femeii de 73 de ani.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. În cursul zilei de vineri, bărbatul a fost plasat sub măsura controlului judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.