Grav bolnavă, a vrut să se sinucidă!

0

Bola cumplită de care suferă a dus-o pe o câmpulungeancă în pragul disperării. Ieri, femeia, în vârstă de 53 de ani, a încercat să se sinucidă la Pitești. Femeia s-a dus la podul de peste râul Argeș, la intrarea în oraș și a sărit în apă. A fost scoasă de pompieri și a fost tranportată la spital. 
În jurul orei 8.00, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la podul de peste râul Argeș ,acolo unde o femeie a fost zărită în apă. ” S-a intervenit pentru degajarea unei persoane de sex femimin, în vârstă 53 de ani, găsită în apă. A intervenit un echipaj cu o barcă. La locul solicitării s-a constatat că nu este nevoie să se intre cu barca pentru că femeia era aproape de mal. Au intrat pompierii după ea în apă, au extras-o și au predat-o, conștientă, unui echipaj SMURD de prim ajutor calificat care a transportat-o la spital”, a precizat Ionuț Turnaru, ofițer de relații cu presa al ISU Argeș.
În timpul intervenției femeia le-a mărturisit salvatorilor că suferă de o boală gravă și că nu vrea să mai trăiască. Pentru că afară temperaturile erau de scăzute, femeia, despre care nu se știe cât timp a stat în apă, avea hipotermie. De asemenea a fost diagnosticată și cu agitație psihomotorie, cel mai probabil în urma tentativei de suicid. La fața locului s-au deplasat pentru cercetări și polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.