S-a răsturnat cu camionul de gunoi!

0

Un autocamion s-a răsturnat ieri dimineață, în apropiere de ieșirea spre A1, pe breteaua din apropierea hipermarketului Carrefour. Șoferul a fost rănit și a ajuns la spital. Pe durata intervenției traficul a fost blocat pe șoseaua unde a avut loc evenimentul rutier. 
Accident rutier a avut loc ieri dimineață. Un autotren cu remorcă s-a răsturnat la ieșirea de pe A1 din zona Carrefour pe o bretea. La fața locului au mers polițiștii Autostrăzi A1 și pompieri Detașamentul Bradu cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. S-a constatat că mașina era căzută pe o parte de-a latul blocând traficul . Din cercetările oamenilor legii a reieșit că Florin V. 53 ani, din comuna Albota, conducătorul autocamionului, transporta deșeuri menajere.
Acesta nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a răsturnat. În urma impactului șoferul autocamionului a suferit leziuni în zona claviculei stângi și la membrul inferior stâng. Aceasta a fost transportat la spital de către paramedicii SMURD. Pe durata cercetărilor și a intervenției traficul a fost blocat. A fost nevoie ca o macara să fie adusă în zonă pentru a repune pe roți mastodonul culcat pe șosea. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.