Motociclist mort, la Recea!

0

Un accident cu final tragic a avut loc, luni seara, pe un drum comunal în comuna Recea. Un bărbat, de 63 de ani, care conducea o motocicletă, s-a răsturnat și a fost preluat în stare gravă de un echipaj SMURD. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Din nefericire, nu a supraviețuit loviturilor de la cap și a murit la spital în aceeași seară.
Accidentul s-a petrecut luni seara în jurul oreri 18,30 pe un drum comunal din comuna Recea. Ion C., un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitate, conducea o motocicletă mergând către satul Recea. ”În împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un podeț și a fost proiectat într-un gard. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit și a fost transportat la spital. Având în vedere starea medicală, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că motocicleta figura cu autorizația de circulație expirată”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

A ajuns în comă la spital

Polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, cei care au efectuat cercetările, nu au putut să stabilească din ce cauză a pierdut conducătorul controlul vehiculului. Există supiciuni cum că omul ar fi fost băut, dar asta nu se va putea stabili cu certitudine decât după ce vor veni rezutatele alcoolemiei. Ion C. a fost preluat în comă de la locul accidentului. Paramedicii SMURD au cerut sprijin la Serviciul de Ambulanță Argeș. Cele două echipaje s-au întâlnit pe drum dar, având în vedere că pacientul avea multiple traumatisme și era rănit grav la cap, nu a mai fost mutat dintr-un echipaj în altul. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. La Unitatea de Primiri Urgențe a avut o ușoară revenire , dar pentru puțin timp. Din nefericire, starea lui s-a înrăutățit și în cursul serii a murit. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.