Argeșeanul Viorel Dobrin, în topul mondial la skandenberg!

0

Cei mai puternici sportivi din lume au participat acum câteva zile la Jocurile Olimpice de Contact „World Combat Games”, competiție de skandenberg la care au fost prezenți doar primii opt clasați la nivel mondial.
Județul nostru a fost reprezentat la concursul din Arabia Saudită de Viorel Dobrin. Cel supranumit argeșeanul cu brațele de ”fier” a reușit să câștige aurul la brațul drept și argintul la brațul stâng. Sportivul originar din Poiana Lacului este foarte mulțumit de rezultatele obținute la această întrecere: ”Un an competițional reușit, un an greu, cu multă muncă, dar mai presus de toate motivat de dorința de a fi cel mai bun. După pregătirea intensă pentru Campionatul Mondial, unde am reușit să mă clasez pe podium la ambele brațe, am reușit să iau aurul la brațul drept și argintul la brațul stâng la competiția din Arabia Saudită. Deși eu am concurat până acum la categoria 85 kg seniori, la Ryad am concurat la 90 kg, având astfel un deficit de greutate, fiind cel mai „mic” sportiv din categorie.
A fost o competiție unică, unde doar faptul că ajungi să fii selectat este o adevărată onoare. În urma rezultatelor, am fost invitați la Ambasada României din Arabia Saudită, unde am fost apreciați pentru rezultatele aduse țării.
Am schimbat păreri, opinii și ne-am bucurat alături de oameni minunați care știu să aprecieze un sportiv și munca depusă de acesta. Nu am cuvinte să-mi exprim bucuria trăită, însă sunt mai motivat să lupt din ce în ce mai tare pentru a putea reprezenta din nou România la o competiție de acest nivel.
Mulțumesc Imark Sistem, Cipcos Mar și Primăriei Poiana Lacului pentru sprijinul financiar acordat, fără de care ar fi fost foarte greu să fiu prezent la această competiție” a spus Viorel Dobrin. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.