Arestat după ce a furat energizante și bere!

0

Un recidivist a ajuns în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș pentru furt. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă, după ce a sustras, de mai multe ori, bere și energizante, depozitate într-un container metalic la Bradu. 
Silviu P. , de 30 de ani, din comuna Poiana Lacului, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a fost reclamată o spargere la Bradu. Dosarul a fost instrumentat de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Oamenii legii l-au identificat pe autor, ca fiind Silviu P., cu ajutorul amprentelor lăsate de acesta la locul faptei. Bărbatul se afla în baza de date a Poliției Române fiind recidivist. Anchetatorii au stabilit că în perioada 22-30 octombrie a.c.,individul a pătruns, prin efracție, în repetate rânduri, într-un container metalic, amplasat pe un teren viran și neîmprejmuit, din Bradu. A spart geamul, a intrat și a plecat de acolo cu mai multe baxuri de sticle și cutii de băutură energizantă și bere. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 5.000 de lei. Pe numele lui a fost emis un mandat de aducere dar bărbatul nu era de găsit. Vineri, Silviu P. a fost identificat, cu ajutorul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, și dus la audieri. În aceeași zi, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Ulterior, acesta a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul are antecedente penale și se afla în stare de recidivă. În martie 2019 el a fost condamnat, definitiv, pentru tâlhărie calificată la 3 ani și 147 zile de închisoare, cu executare. Anterior a mai fost condamnat pentru furt calificat. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.