Învinși de o contracandidată la promovare

0

FC Argeș continuă evoluțiile oscilante din această ediție de campionat. După o remiză și o victorie, a venit și prima înfrângere din mandatul lui Eugen Neagoe. Piteștenii au irosit o bună șansă de a se apropia de locurile de play-off, după ce a pierdut la limită, 0-1, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Concordia Chiajna, una dintre contracandidatele la promovarea în Liga I.
Argeșul a început bine partida, iar în decurs de un sfert de oră și-a trecut în cont două mari ocazii de gol prin Rădescu și Tofan. Chiajna a deschis scorul în minutul 17, la primul corner avut în acest meci. Torje a bătut perfect lovitura de colț, iar Ispas a trimis cu capul în plasă, de lângă Scarlatache. După pauză, Concordia își putea dubla avantajul pe tabelă, însă Bălan a trimis pe lângă poartă din poziție ideală. Piteștenii au avut șansa de a restabili egalitatea în două rânduri. Mai întâi, șutul-centrare al lui Rădescu a fost scos de sub transversală de Oncescu, iar apoi bulgarul Angelov, rămas singur cu portarul gazdelor, nu a putut înscrie. În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a coborât pe locul 13, cu cele 15 puncte, acumulate în 12 etape, cu patru mai puțin decât CSC Dumbrăvița, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. În runda următoare, alb-violeții vor întâlni vineri, de la ora 18.00, la Mioveni, pe Unirea Slobozia, o altă contracandidată la promovare, echipă care împarte primul loc cu Corvinul Hunedoara, care astăzi va întâlni Gloria Buzău.

Concordia Chiajna –FC Argeș 1-0(1-0) A marcat: Ispas(min.17)
Concordia Chiajna: Oncescu – Stănică, Ispas, Gerson, Pîrvulescu(min.72 Dumbravă), Achim, Burcea(min.72 Ghimfuș), Moise (min.57 Lazăr), Torje(min.86 Hlistei), Codrea(cpt.), Bălan(min.86 Al. Pop)
Rezerve neutilizate: Ciontoș – L. Corbu, Ad. Iancu, Ad. Popa
Antrenor: Erik Lincar
FC Argeș: Bucur – Tofan, Turda(cpt.), Tudose, Scarlatache (min.46 Angelov) – Rădescu, Panait (min.72 Babin), Boboc, Bertrand(min.62 Zătreanu – min.79 Mitoi) – Buhăcianu(min.46 Dulcea) – Rusu
Rezerve neutilizate: Straton – Balaur, Grigore-Huideș, Ciuciulete
Antrenor: Eugen Neagoe
Cartonașe galbene: Oncescu / Bertrand, Rădescu, Babin
Stadion: Concordia; Spectatori: 300
Arbitru: Eduard Ioniță(Tulcea) / A1: Claudiu Şchiopeţ(Braşov) / A2:Marian Carson(Constanţa) Arbitru de rezervă: Liviu Răsteanu(Mangalia)
Observator de arbitri: Bogdan Velicu (Bucureşti)
Delegat de joc: Mircea Bucur(Târgu Mureş)

Cum s-a marcat golul:
min.17: 1-0! Torje execută perfect o lovitură de colț, Scarlatache îl scapă din marcaj pe Ispas, iar acesta trimite cu capul în plasă! M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.