Agentul în comă, agresorul arestat!

0

După cum anunțam din numărul de ieri, un agent de la Poliția Locală Pitești a ajuns la spital, în comă, după ce a fost lovit de un tânăr, în vârstă de 20 de ani. Incidentul a avut loc duminică seara, în fața Colegiului I.C. Brătianu, din Pitești, acolo unde agentul a văzut un tânăr care a spart o sticlă de asfalt. I-a atras atenția asupra actului de vandalism, iar tânărul l-a lovit cu pumnul, prin surprindere. Polițistul local a căzut și s-a lovit cu capul de carosabil. Ieri, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului. 

Polițistul local C.S, în vârstă de 55 de ani, a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în stare gravă. A fost supus unei intervenții neurochirurgicale și se află în comă indusă la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Din nefericire, ieri medicii nu au avut vești mai bune privind starea pacientului. Acesta se afla în continuare în stare gravă, intubat și sedat. Duminică a fost dus la, audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, Ștefan Florin M., de 20 de ani, din Moșoaia, cel care l-a lovit pe agent.

Acesta a fost reținut duminică seara, pentru 24 de ore, sub acuzația de ultraj prin raportare la vătămare corporală după ce din concluziile prelimiarii medico-legale a reieșit că viața bărbatului a fost pusă în primejdie. Ieri dimineață tânărul a fost prezentat Judecătoriei Pitești cu propunerea de arestare preventivă. ”…admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în dosarul de urmărire penală nr. x .

În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 202 alin. (1) şi (3) şi art. 223 alin. (2) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului M.S.F. pentru o perioada de 30 de zile începând de la data de 06.11.2023, mandatul fiind valabil până la data de 05.12.2023”, inclusiv se arată în decizia magistraților. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.