Meci la fosta colegă de Liga 1!

0
  • Liga 2, Etapa 13: Chindia Târgoviște – CS Mioveni, astăzi, ora 19:30

CS Mioveni are un meci greu în această etapă, echipa lui Constantin Schumacher făcând deplasarea la Târgoviște pentru partida cu Chindia.
Cele două echipe sunt foste colege de Liga 1, la finalul sezonului trecut amândou retogradând în al doilea eșalon.
În ambele tabere s-a făcut reorganizare, iar acum dâmbivițenii vor promovarea, în timp ce argeșenii vor o comportare cît mai onorabilă și o clasare cât mai bună, obiectivul fiind menținerea în Liga 2.
După 12 etape, CS Mioveni este în grafic, fiind pe locul 5, cu 20 de puncte, în timp ce Chindia este pe 9 cu 17 puncte, la 3 puncte locurile de play-off.
Gazdele meciului de diseară au disputat până acum 6 partide pe propriul teren, reușind să câștige 3, remizând în două și peirzând una, golaverajul fiind 13-4.
Pentru CS Mioveni orice punct este important pe acest final de an, pentru a se menține în plasa echipelor de pe primele locuri, în timp ce Chindia Târgoviște are nevoie neapărat de victorie pentru a face saltul către locurile ce asigură mai întâi play-off-ul și apoi promovarae directă sau la baraj.
De partea cealaltă, CS Mioveni are 5 jocuri disputate în deplasare: două victorii (1-0 la Ceahlăul, 2-0 la Corvinul), două remize (0-0 la FC Argeș, 0-0 la Csikszereda) și o înfrângere (0-1 la Viitorul Pandurii). S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.