Deținuții de la Penitenciar, implicați în acțiuni sociale

0

Printr-o coordonare eficientă și organizată, deținuții de la Peninteciarul Mioveni au continuat să se opună ferm consumului de droguri, iar, în paralel, au desfășurat o altă activitate alături de Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor. S.M.
Astfel, la penitenciar, sub îndrumarea specialistului din cadrul asociației ”Niciodata singur – prietenii varstnicilor”, a fost organizat cu persoanele private de libertate vârstnice un atelier pentru relaționarea și exprimarea emoțiilor. Cu această ocazie s-a experimentat o nouă terapie spirituală. De asemenea, la Liceul Tehnologic „Dimitrie Dima” din Pitești, s-a continuat opunerea fermă față de consumul de droguri depunându-se eforturi constante pentru a influența pozitiv comportamentul tinerilor din județul nostru.
”Este posibil ca unii să ne considere enervanți sau agasanți, dar noi nu încetăm campania noastră de conștientizare și prevenire a infracțiunilor în rândul tinerilor. Vom continua să prezentăm exemple concrete ale consecințelor consumului de droguri și ale acțiunilor ilegale până când vom ajunge la fiecare tânăr și suntem siguri că efectele sunt cunoscute de toată lumea” a expliat directorul Penitenciarului, Patric Ghebaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.