Își atacă fosta concubină!

0
  • La fiecare beție

Despărțit de câțiva ani de concubina cu care are doi copii, un bărbat din Schitu Golești, nu se împacă cu gândul că femeia și-a refăcut viața și îi face zile amare de fiecare dată când își aduce aminte. A încălcat mai multe ordine de protecție, a fost arestat preventiv pentru asta și chiar condamnat dar, se pare că, nimic nu-l poate ține departe de casa femeii. Sâmbătă a fost din nou, arestat preventiv, din același motiv! M.Sandu
Edwn Richard P., de 41 de ani, a avut o relație de concubinaj cu o femeie care i-a dăruit doi băieți. Relația celor doi nu a mers și au ajuns la despărțire. Femeia s-a plâns că partenerul de viață are un comportament agresiv și că o bătea deseori. Din nefericire pentru ea, nici după despărțire nu și-a găsit liniștea. Bărbatul o mai ”vizita”, beat, și îi provoca scandal. Între timp ea și-a găsit un alt partener de viață și a făcut un copil cu acesta. Asta parcă l-a întărâtat și mai rău pe fostul concubin. Sub pretextul că vrea să își vadă băieții se ducea acasa la femeie și deseori era nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l potoli. Astfel, oamenii legii au emis împotriva bărbatului ordine de protecție provizorii. Și instanța a dat ordine de protecție pentru câte 6 luni, potrivit cărora bărbatul nu avea voie să se apropie de fosta parteneră sau de copii. Le-a încălcat de fiecare dată. Acesta se ducea acasă la ei și fie îi amenința cu moartea, fie amenința că se va sinucide el în fața lor, fie distrugea tot ce îi stă în cale. De aceea, în luna mai a acestui an a fost arestat preventiv. În luna august Judecătoria Câmpulung l-a condamnat la un an închisoare , cu suspendare, pentru încălcarea, în mod repetat, a ordinelor de protecție. A fost eliberat din arest și s-a dispus o perioadă de supraveghere de 2 ani. Instanța l-a obligat să urmeze un tratament medical.

Din nou, în arest preventiv

Vineri, bărbatul a comis-o din nou. Înarmat cu un cuțit s-a dus din iar acasă la fosta concubină. A provocat scandal și femeia a sunat la 112. La sosirea echipajului de poliție, Edwn Richard P. a continuat să fie recalcitrant și a fost imobilizat de oamenii legii, încătușat și dus la sediu pentru audieri. Sâmbătă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung și ulterior instanței cu propunerea arestării preventive pentru încălcarea ordinului de protecție, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.