Pentru două palme a ajuns în arest!

0

Violența în familie este tot mai des întâlnită în mediul rural, și nu numai, iar legislația a fost adaptată astfel încât femeile agresate de soți să fie protejate. Din păcate însă cei mai mulți dintre agesori încalcă legea cu bună știință. Este și cazul unui bărbat din comuna Priboieni care după ce a fost luat ordinul de protecție provizoriu și a fost evacuat din locuință a mers de la multe ori la nevastă cu toate că nu avea voie să se apropie de ea. A fost reținut, fiind dus în arestul IPJ Argeș. M. Sandu
Sâmbătă, pe 11 noiembrie, fiind în stare de ebrietate, Adrian S., de 41 de ani, din comuan Priboieni, a provocat un scandal în familie. Ba, la un moment dat, și-a lovit soția căreia i-ar fi dat două palme. Nu era prima dată când nevasta era lovită de soț, de aceea a fost picătura care a umplut paharul. Femeia a sunat la 112 și la fața locului au mers polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești. În urma completării formularului de evaluare a riscului la intervenția privind sesizarea de violență în familie, oamenii legii au emis împotriva lui Adrian S. un ordin de protecție provizoriu, valabil pe 5 zile. Bărbatul a fost evacuat din locuință și i s-a pus în vedere că nu se apropie de casă ori de nevastă. Duminică, după ce a băut de supărare, bărbatul s-a dus acasă unde a amenințat-o pe femeie. Aceasta a sunat la 112 și individul a fost îndepărtat din zonă.
După un timp s-a dus din nou acasă și atunci a fost ridicat de oamenii legii, dus la audieri și pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.