Azi, meci de Liga Campionilor la Mioveni!

0

Astăzi, va fi volei feminin de Liga Campionilor la Sala Sporturilor Mioveni, eveniment sportive în cadrul căruia se va organiza și o tombolă cu premii pentru copii.
Prometey Kamyanske, una dintre cele mai valoroase echipe de volei feminin din Europa va fi gazdă în cel puțin trei jocuri din faza grupelor LC la volei feminin, ce se vor disputa la Sala Sporturilor Mioveni. Campioana Ucrainei nu poate juca pe teren propriu din cauza conflictului armat din țara vecină și, după ce anul trecut a ales Cehia pentru disputarea meciurilor din Liga Campionilor, în acest an a decis să joace în România. Așa se face că, după ce a găzduit Rapid București în Liga Campionilor la handbal, Mioveniul primește în moderna Sală a Sporturilor un nou spectacol sportiv de nivel european.
Prometey Kamyanske a fost fondată în 2019, și în mai puțin de cinci ani a devenit o forță în voleiul european. Gruparea ucraineană face parte din Grupa E, alături de Alba Blaj, Vallero Le Cannet (Franța) și LKS Commercercon Lodz (Polonia). Prima partidă de volei de Liga Campionilor la Mioveni se joacă miercuri, 15 noiembrie, ora 18.00, când Prometey întâlnește echipa poloneză LKS Commercercon Lodz.
Următoarele jocuri vor fi în 2024, pe 9 și 16 ianuarie, tot de la ora 18.00, cu Le Cannet, respectiv Alba Blaj. Pentru jocul de miercuri copiii cu vârsta până în 14 ani vor participa la o super tombolă cu premii atractive, oferite de orașul Mioveni. Intrarea spectatorilor va fi liberă la toate meciurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.