Elev judecat după ce și-a bătut un coleg

0

Un elev în vârstă de 16 ani a fost trimis în judecată dupp ce și-a bătut un coleg chiar în curtea liceului unde învățau cei doi. M.S.
Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au transmis reprezentați IPJ Argeș.
Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 04 octombrie a.c., un minor de 16 ani, în timp ce se afla în curtea unui liceu din Pitești, unde este elev, în urma unui conflict preexistent, ar fi lovit un alt elev, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.
Reamintim faptul că, la data de 12 octombrie a.c., după administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Ulterior, acesta a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.