Darius Georgescu de la CSM, la Europene!

0

La Potsdam, Germania, în perioda 17-19 noiembrie va avea loc ultimul Campionat European al anului. România va participa la europenele de tineret atât la proba individuală cât și la cea pe echipe, în componența delegației noastre aflându-se 14 judoka.
Cu gândirea pozitivă și motivația obținerii unei medalii, delegația României a plecat ieri încrezătoare spre Potsdam. Sportivii ce ne vor reprezentă pe tatami sunt următorii: -60 kg Matei Alexandru, -73 kg Dzitac Ioan, -90 kg Arsenie Rares, -92 kg Cret Alex, -100 kg Sibisan Alexandru, +100 kg Georgescu Darius, -48 kg Hagianu Giorgia, -52 Kg Catana Luciana, -57 Jamez Romero Yudelsis, -57 kg Tolea Vanessa, -63 kg Ivanescu Florentina, -63 kg Zuaznabar Amanda, +78 kg Miler Georgiana, +78 kg Pastiu Paula. Aceștia vor fi insoțiti de antrenorii Ioniță Valerica, Bolbose Dragoș, Bodo Roland, Morar Emil, Fasie Dan, Richter Simona, Bucataru Doru si Pintrijel Cristian. În pregătirea și recuperarea medicală și psihologică vor fi asistați de un staff tehnic de specialitate format din Calbaza Ioana, Puscau Remus, Vladut Adrian si Marcu Razvan. Lena Sterea a fost delegată de către Uniunea Europeana de Judo ca arbitru pentru această competiție.
Un lucru de mentionat ar fi acela ca judoka Matei Alexandru este medaliat cu bronz anul trecut la Campionatul European U23 la aceeasi categorie de greutate.
La aceasta competitie sunt înscriși 315 judoka, 188 masculin si 127 feminin, din 37 de tari.

Alin Sorici, locul 5 la Cupa Europeană

Judocanul Alin Sorici, legitimat la CS Mioveni a participat în week-end la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți, care s-a desfășurat la Gyor, în Ungaria. Sportivul galben-verde a ocupat locul 5, reușind o perfomanță deosebită pentru el și pentru club, la prima participare din istorie a unui judoka de la clubul nostru, la această competiție.
Alin a avut 5 victorii și două înfrângeri, învingându-i printre alții și pe vicecampionul euro-pean, maghiarul Gale Bence.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.