Polițistul local a murit la spital!

1

Savaste Condorus, polițistul local care a fost lovit de un tânăr în urmă cu două săptămâni, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. În tot acest timp, agentul a stat în comă la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Tânărul care a provocat tragedia este arestat preventiv. M.Sandu
Sâmbătă pe data de 4 noiembrie, Savaste Condorus, în vârstă de 55 de ani, agent la Poliția Locală Pitești la Ordine Publică, din anul 2007, mai avea câteva minute să iasă din tură. Se afla în apropiere de Colegiul I.C. Brătianu, din Pitești. A văzut un grup de tineri gălăgioși. Unul dintre ei a aruncat cu o sticlă și a spart-o de asfalt. Agentul a intervenit și i-a atras atenția asupra gestului. Atunci Ștefan Florin M., de 20 de ani, din comuna Moșoaia, despre el fiind vorba, s-a dus la agent și, luându-l prin surprindere, l-a lovit cu pumul în față. Polițistul local s-a dezechilibrat și a căzut. S-a izbit cu capul de caldarâm și a rămas inconștient. A fost preluat în stare gravă de un echipaj medical și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în comă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus reținerea lui Ștefan Florin M. duminică, 5 noiembrie. Tânărul a fost arestat preventiv pe data de 6 noiembrie pentru ultraj prin raportare la vătămare corporală după ce Judecătoria Pitești a emis pe numele lui un mandat pentru 30 de zile. Inculpatul nu a contestat decizia și în prezent este arestat. Din nefericire, Savaste Condorus nu și-a mai revenit. Orice încercare a medicior de a-l salva a rămas fără rezultat. Ieri dimineață, la ora 8.30, agentul a încetat din viață la Secția ATI, unde era de două săptămâni. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș care a schimbat încadrarea juridică în ultraj prin raportare la lovituri cauzatoare de moarte.
Ieri după ce s-a aflat despre moartea polițistului local, colegii de serviciu au transmis următorul mesaj de condoleanțe: ”Colectivul Poliției Locale Pitești deplânge trecerea prematură și fulgerătoare în neființă a colegului Condorus Savaste! Cuvintele sunt de prisos, durerea pe care ai lăsat-o în urma ta, insuportabilă! Dumnezeu să te aibă în pază! Nu te vom uita niciodată!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.