Viteza a ucis un tânăr de 22 de ani!

2

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe strada Nicolae Dobrin, din Pitești. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Albota, și-a pierdut viața din cauza vitezei. Alți doi prieteni ai săi, un băiat și o fată care erau în mașină, deși au suferit răni ușoare, au refuzat transportul la spital. Polițiștii au stabilit că șoferul, care a murit ieri dimineață la spital, avea viteză excesivă și a pierdut controlul volanului din cauza asfaltului ud. M.Sandu
Accidentul a avut loc la ora 2.30 noaptea, în apropierea stadionului Nicolae Dobrin. Dorian Valentin G., de 22 de ani, din comuna Albota se afla la volanul mașini sale, un Peugeot 307 și se îndrepta dinspre Războieni către strada Smeurei. În dreptul stadionului, tânărul a pierdut controlul volanului și a părăsit șoseaua. S-a izbit violent de un autoturism parcat pe care l-a împins într-o altă mașină, de asemenea pacată și aceasta a lovit un stâlp din beton. Impactul Peugeotului cu mașina parcată a avut loc pe partea șoferului. Dorian Valentin G. a rămas încarcerat la volan și a fost scos dintre fiare de pompierii de la descarcerare.
Avea multiple traumatisme, fractură de femur stâng și o fractură la brațul stâng. A fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Pitești.
Tânărul nu era singur în mașină ci împreună cu o fată de 19 ani și un băiat de 18 ani. Cu toate că și aceștia au fost răniți ușor, ambii au refuzat transportul la spital. Cercetările la fața locului au fost făcute de polițiștii Biroului Rutier Pitești. Oamenii legii l-au testat pe șofer și s-a stabilit că acesta nu consumase alcool. Dorian Valentin G. a fost internat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și ieri dimineață a decedat.

”Dumnezeu cred că a avut nevoie de un șofer ca tine”

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabiit că accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive și al carosabilului ud. Pasiunea pentru mașini a lui Dorian Valentin G. era cunoscută. Pe contul lui de Instagram, tânărul avea multe postări din care reiese că îi plăcea viteza. ”La volan stă șoferul iar în dreapta stă <bravo șoferul meu de curse du-mă să-l văd pe Sfântul Petru>”, este una dintre ele. ”Dacă ești rapid doar în linie dreaptă, nu ești tu. E doar mașina rapidă”, a mai scris Dorian pe contul său se socializare. Ieri după ce s-a aflat despre moartea tânărului, prietenii au postat multe mesaje de condoleanțe pe Facebook. ”Nici nu știu cum să încep…nu pot să cred ai plecat dintre noi. Dumnezeu cred că a avut nevoie de un șofer ca tine și de aceea ni te-a luat. Aveam o grămadă de planuri…Condoleanțe familiei ! Domnul să te aibă în pază!”, a scris un prieten al tânărului decedat. ”Dumnezeu să te ierte prieten drag! Mult prea devreme ai plecat de lângă noi! N-am să te uit niciodată”, a scris alt tânăr. ”Dumnezeu sa te odihnească Dorian!!! Prea devreme !! Mult prea devreme….. dar așa a vrut Dumnezeu să te aibă alături de El!!Odihnă veșnică”, este mesajul unui prieten al șoferului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

2 COMENTARII

  1. Prostia la ucis nu viteza, avea tiktoku plin de tampenii.
    Se pare ca nici pe drept nu a fost in stare sa se tina la cutia aia de chibrite, poate serveste ca exemplu pentru alti „piloti” si nu omoara pe altii nevinovari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.