66 de dosare eligibile la Rabla Local Pitești

0

Primăria Municipiului Pitești a publicat lista privind situația dosarelor depuse pentru Programul Rabla Local. Până acum au fost depuse 108 dosare, doar o mică parte fiind neeligibile. Unele dosare sunt în completare. Banii de la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) nu au venit. Lista va fi actualizată săptămânal. M.Sandu
Amdinistația locală pune la dispoziția solicitanților de finanțare înscriși în Programul privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local – lista privind stadiul dosarelor înregistrate ( eligibil/neeligibil/în completare), disponibilă pe site-ul oficial al instituției, prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/programul-privind-casarea-autovehiculelor-uzate-rabla-local-la-nivelul-uat-piteti-articol1749 Reprezentanții Primăriei Pitești vin cu precizarea că sumele aferente plății stimulentelor de casare pentru cei înscriși în listă la nivelul UAT Pitești nu au fost încă virate de către Administrația Fondului pentru Mediu.” Solicitanții de finanțare declarați eligibili vor fi informați oficial de către Primăria Municipiului Pitești cu privire încheierea contractelor de finanțare. Casarea și radierea autovehiculului se realizează doar după semnarea contractului de finanțare cu Primăria Municipiului Pitești. Lista dosarelor solicitanților de finanțare va fi actualizată săptămânal” a transmis Priăria Pitești.
În perioada 16 octombrie-8 noiembrie au fost depuse la Primăria Pitești 108 dosare. Dintre acesta, 66 sunt eligibile, unul nu este înscris în lista AFM, 14 sunt neeligibile și restul de 27 sunt în curs de completare. Potrivit Programului Rabla Local, proprietarii care renunţă la autoturismele mai vechi de 15 ani vor primi la schimb 3000 lei, fără a mai fi obligaţi să îşi cumpere o maşină nouă, aşa cum era în programul Rabla Clasic. 80% din bani vin de la Administraţia Fondului pentru Mediu, iar 20% de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.