Sicriul polițistului local a fost depus la capelă!

0

Ieri, sicriul cu trupul neînsuflețit al polițistului local Condoruș Savaste, în vârstă de 55 de ani, a fost depus la capela Cimitirului Sfântul Gheorghe. Acesta va fi înmormântat joi. Mașina funerară care transporta trupul neînsuflețit a fost însoțită pe tot traseul, de la Serviciul de Medicină Legală Argeș până la capelă, de un echipaj al Poliției Locale Pitești. M.Sandu
Trupul neînsuflețit al lui Condoruș Savaste (Vali, așa cum îi spuneau apropiații) a fost ridicat ieri de la Serviciul de Medicină Legală și a fost depus, la capela Bisericii Sfântul Gheorghe. Te tot traseul parcurs de la spital până la capelă, dricul a fost însoțit de un echipaj al Poliției Locale Pitești, în semn de omagiu pentru cel trecut în neființă. Prietenii, apropiații și colegii sunt așteptați să își ia rămas bun de la agentul care și-a pierdut viața în timp ce își făcea datoria. ”Polițistul Local care și-a făcut meseria cu demnitate și seriozitate va fi înmormântat joi, în cimitirul Sfântul Gheorghe. Slujba de înmormântare va începe la ora 12:00”, anunță reprezentanții Poliției Locale Pitești. Ca un omagiu adus colegului lor, agenții au mers luni în stația de la Colegiul I.C Brătianu, au ținut un scurt moment de reculegere, au pus flori și au aprins lumânări.
Reamintim că sâmbătă pe 4 noiembrie, Condoruș Savaste se afla în apropierea Colegiului I.C Brătianu și i-a atras atenția unui tânăr, care a aruncat o sticlă de bere și a spat-o de caldarâm, să se poarte cum se cuvine pe stradă. Tânărul l-a lovit cu pumnul iar agentul a căzut lovindu-se cu capul de asfalt. A stat în comă două săptămâni și a murit duminică, la Spitalul Județean de Urgență Pitești.
Joi, la înmormântare cortegiul funerar: Biserica – sediul Poliției Locale Pitesti (bulevardul Eroilor, nr. 30) – domiciliul defunctului (strada Exercițiu) – cimitir (strada Stadionului, Pitești). Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.