Ambulanță lovită de o șoferiță neatentă

0

O șoferiță din comuna Băbana a rămas fără permis după ce a lovit, în plin, o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. Impactul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în intersecția de lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș. M.Sandu
Accidentul a avut loc noaptea, în jurul orei 2.00. Șoferița, D.P, de 36 de ani, din comuna Băbana, se afla la volanul unui autoturism venind dinspre strada Maternității. În intersecția cu bulevardul Republicii conducătoarea auto nu a acordat proritate de trecere unei ambulanțe SAJ care venea dinspre Centru și se ducea la bază, la sediul de lângă Spitalul Județean de Urgență Pitești. Ambulanța a fost lovit în partea laterală, în mijloc. Din fericire, echipajul medical nu transporta un pacient. Nimeni nu a fost rănit, evenimentul rutier fiind catalogat ca tamponare. Cu toate că intersecția este semaforizată, pe timp de noapte semafoarele funcționează pe lumină intermitentă. În aceste condiții, șoferii trebuie să respecte semnele rutiere. Conducătoarea auto nu a ținut cont de indicatorul care o obliga să cedeze trecerea nici marcajele de pe banda de circulație.
De aceea, este considerată vinovată de coliziune. D.P. a fost amendată de polițiștii rutieri cu suma de 1.305 lei pentru nerespectarea priorității de trecere urmată de eveniment rutier și i-a fost reținut permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.