Judecat pentru amenințare și distrugere!

0

Un scandal provocat la un club de noapte din Bascov, îi poate aduce unui bărbat, de 35 de ani, din Bascov, o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani. Acesta urmează să fie trimis în judecată sub acuzația de amenințare și distrugere. M. Sandu
Cercetările au fost finalizate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
S-a stabilit că, în noaptea de 16 septembrie 2023, în jurul orei 22:00, Sorin Ionuț N.D., de 35 de ani, din Bascov, ar fi adresat amenințări unei persoane, iar în același context, ar fi provocat distrugeri unei tabele publicitare aparținând unui local de pe raza localității de domiciliu, manifestări de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.
La aproximativ o lună de la scandal, pe 10 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Oamenii legii au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.