I-a dat cu fierul de călcat în cap

0

Un caz de violență în familie a fost cercetat de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție, după ce o femeie a reclamat că a fost bătută de frate. Polițiștii au fost anunțați de scandal de către fiica victimei. La cercetări, oamenii legii au stabilit că fratele și-a lovit sora cu fierul de călcat în cap, provocându-i multiple leziuni. M.Sandu
Sesizarea a fost făcută de o tânără, în vârstă de 20 de ani, din Pitești. Tânăra i-a chemat pe polițiști în ajutor, reclamând că unchiul a lovit-o pe mama ei.
Când au ajuns la apartamentul în care locuia femeia agresată, oamenii legii au găsit-o plină de sânge și cu vânătăi la ochi. Victima, în vârstă de 46 de ani, le-a povestit oamenilor legi că locuiește în același apartament cu fratele și cu fiica ei. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, era sub influența alcoolului și s-au luat la ceartă. La un moment dat, acesta a pus mâna pe fierul de călcat și a lovit-o cu el în cap.
De asemenea, femeia susține că fratele a lovit-o și cu pumnii. În urma loviturilor a suferit două plăgi și traumatisme la cap dar și vânătăi și zgârieturi la față. A fost transportată la spital iar medicul legist spune că va avea nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

A fost emis ordin de protecție

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și a fost reținut pentru 24 de ore.
A doua zi a fost eliberat duă ce procurorul de caz a dispus împotriva lui măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. De asemenea fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, timp în care fratele nu are voie să ia legătura cu sora lui nici să se apropie de locuința în care femeia s-a mutat după scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.