Fost șef al IPJ Argeș avansat la gradul de chestor principal!

2

Argeșeanul Bogdan Berechet, în prezent șeful Poliției Capitalei, a fost avansat joi, la gradul de chestor principal (n.r cu două stele), prin decret al președintelui  Klaus Iohannis. În anul 2019 chestorul principal Bogdan Berechet a fost șeful Inspectoratului Județean de Poliție Argeș. M.S. Foto adevărul.ro

”Decret privind avansarea în gradul profesional de chestor principal de poliție a domnului chestor de poliție Berechet Bogdan-Alexandru din Ministerul Afacerilor Interne”, a transmis Administrația Prezidențială.

Anul trecut, Bogdan Berechet a fost avansat la gadul de chestor (n.r. cu o stea). În Poliția Română, gradele de chestor sunt: chestor ( cu o stea), chestor principal ( cu 2 stele) chestor șef adjunct (3 stele) și chestor șef (4 stele).

Comisarul Bogdan Berechet este născut în Pitești, are 45 de ani si lucrează în Poliție din 2002. Absolvent al Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” (1997), a urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Al.I. Cuza” Bucureşti (promoţia 2002). În anul 2019, Bogdan Berechet a fost împuternicit în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

Anterior a fost comandant al IPJ Vâlcea, adjunct la IPJ Vâlcea, sef la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Arges, director adjunct la Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane din cadrul M.A.I., ofiter specialist la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, I.G.P.R. – Brigada C.C.O. Pitești și ofițer principal la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Argeș.

2 COMENTARII

  1. Da ma ,castori de miliție ne lipsesc mult cu stele si constelații ! Fac infractorii cu bolta pe toată justiția si poliția romană , suntem varza, vai de capul nostru , se fura ca in codru , infractorii fac legea , fug cu averile agonisite când se simt amenințati si nimeni nu-i deranjează ( fug e un fel e a spune, pleacă liniștiti, probabil protejați). Dar noi suntem si ne simțim protejați ca ala cu aia educata a mai avansat la castori cu stele Hai sictir !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.