A murit un pompier de la ISU Argeș

0

 

Colectivul ISU Argeș este în doliu după ce un subofițer din cadrul Secției de Pompieri Costești a încetat din viață. Florin Burnei a murit la 49 de ani, fiind răpus de o boală nemiloasă. Acesta va fi înmormântat vineri. M.S.

La mijlocul lunii august, reprezentanții ISU Argeș au lasnat un aple princ are solicitau celro care erau dispuși să îi ajute și să doneze sânge pentru colegul lor Florin Burnei. Pompierul în vârstă de 49 de ani urma să fie operat pentru extirparea vezicii urinare, după ce fusese diagnosticat cu tumoră. Din nefericire operația i-a prelungit viața doar cu patru luni. „Cu regret anunţăm decesul colegului nostru de la Secția de Pompieri Costești, plutonier adjutant șef Burnei Florin, care, din păcate, s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani. A fost un om apreciat de către toţi cei care l-au cunoscut, un salvator de vieți, un camarad de nădejde cu un comportament exemplar şi un familist de excepţie. În luna august, ne-am mobilizat alături de voi pentru a-l ajuta să treacă cu bine peste intervenția chirurgicală de cistectomie radicală cu neovezică, care necesita o cantitate mare de sânge. A trecut de operație, însă lupta cu boala a fost mult mai dură și am ajuns în acest punct în care, alături de familie, suntem obligați să păstrăm doar amintirile de până acum cu acest om minunat.

În aceste momente grele, suntem alături de familia lui Florin și cu siguranță, Împărăția Cerurilor a primit încă un suflet bun și drept.Trupul neînsufleţit este depus la Capela Cimitirului Sfântul Gheorghe din municipiul Pitești, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, 15 decembrie a.c.. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a  transmis ISU Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.