Omorâtă la 19 ani!

0

Un accident rutier, petrecut în comuna Căldăraru, a curmat viața unei tinere de 19 ani. O altă fată, de 18 ani, este în stare gravă la spital. Șoferul, în vârstă de 24 de ani, a scăpat cu leziuni ușoare. Se pare că tragedia a avut loc pe fondul vitezei excesive. Șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de un pom. Ambele fete au rămas încarcerate între fiarele mașinii, fiind scoase de pompieri. Tânăra decedată ar fi vrut să devină asistent medical generalist.

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, puţin după ora 2, în localitatea Căldăraru. Mașina condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Buzoești e îndrepta către Miroși. Cele două fete, Alexandra Prundaru, de 19 ani și Gabriela N., de 18 ani, tot din comuna Buzoești, erau pasagere. Localnicii povestesc că tinerii se duceau la Miroși unde îi aștepta un prieten. Nu au mai ajuns, din cauză că șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit șoseaua și a izbit violent un pom. Se pare că avea viteză excesivă. Echipajele de intervenţie ajunse la locul evenimentului au constatat că trei persoane erau rănite, iar două dintre acestea, femei cu vârste de 18, respectiv 19 ani, se aflau în interiorul autoturismului, prinse între fiare. Al treilea rănit, care nu a rămas încarcerat, șoferul în vârstă de 25 de ani, a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la spital. Primele investigaţii făcute la faţa locului arată că el a suferit leziuni în zona bazinului şi la cap.

Cealaltă pasageră a rămas fără splină

Când au scos-o pe Alexandra Prundaru, fata se afla în stop cardio-respirator. Din nefericire manevrele de resuscitare nu au avut succes și a fost declarat decesul. Tânăra moartă studia la Școala Postliceală Sanitară ”Ion Cantacuzino” să devină asistent medical generalist. Prietena ei, Gabriela, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești având multiple traumatisme. Se spune că fata a fost dusă direct în sala de operații unde i-a fost extirpată splina.  Șoferul a fost diagnosticat cu leziuni ușoare. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.