Reținut după ce a condus beat și fără permis

0

Polițiști din cadrul Secției 3 Pitești au observat că o mașină circulă haotic pe strada Frasinului, din Pitești. Oamenii legii au  pornit pe urmele autoturismului și i-au făcut șoferului semnal să oprească. S-a stabilit că cel de la volan nu posedă permis de conducere și era băut. A fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. M.Sandu

Descoperirea a fost făcut vineri, în jurul orei 18,30, când polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au observat un autoturism ce se deplasa haotic și l-au oprit. La volanul autoturismului a fost identificat Andrei M., de 36 de ani, din Pitești, care mirosea a alcool. Acesta a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. ”De asemenea, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, în urma efectuării controlului autoturismului, în portbagaj au fost gasite mai multe materiale pirotehnice din clase diferite, interzise publicului larg (aproximativ 850 de articole pirotehnice).

Acestea au fost ridicate și vor fi predate polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu”, au precizat reprezentații IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.