Eșec drastic cu vicecampioana!

0

FC Argeș Basketball – CSM Oradea 79-95(13-27, 22-22, 25-22, 19-24)

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a suferit luni seară a treia înfrângere stagională. FC Argeș Basketbal a pierdut la o diferență de 16 puncte, scor 79-95(13-27, 22-22, 25-22, 19-24), confruntarea de pe propriul teren, cu CSM Oradea, vicecampioana României.

Disputa a fost controlată cap-coadă de oaspeți, ardelenii reușind să-i țină la respect pe piteșteni aproape tot timpul meciului. După primul sfert, Oradea avea un avantaj de 14 puncte, avantaj pe care și l-au menținut la pauza mare. După revenirea de la cabine, argeșenii au încercat să mai reducă din handicap, cel mai aproape fiind la două posesii, 58-64. Orădenii au știut să gestioneze foarte bine finalul partidei, reușind să se impună la o diferență liniștitoare. Principalii marcatori ai celor de la CSM Oradea au fost Erick Neal (20 de puncte, 5 pase decisive, 2 recuperări), Donatas Tarolis (17 puncte, 2 recuperări), Nijal Pearson (16 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive), Cătălin Baciu (13 puncte, 7 recuperări) și Lennard Freeman (12 puncte, 5 recuperări). De la FC Argeș Basketball s-au remarcat Corey Allen (18 puncte, 8 pase decisive, 4 recuperări), Nikola Jevtovic (14 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive), Naje Smith (13 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive) și Raijon Kelly (11 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive). În urma acestui rezultat, ardelenii au ajuns la un bilanț de 10-1 și au trecut pe prima poziție în grupa B a Ligii Naționale, cu 21 de puncte, în timp ce piteștenii ocupă locul 2, tot cu 21 de puncte, adunate însă din 12 partide.

Nebojsa Vidic: ”Nu am jucat la nivelul așteptat”  

Nebojsa Vidic, antrenorul FC Argeș Basketball, a tras concluziile care se impun după acest eșec. Tehnicianul recunoaște că elevii săi nu au făcut un joc bun și nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Vidic regretă că nu le-a putut oferi fanilor victoria mult așteptată: “Nu poți învinge Oradea cu o evoluție care să nu se ridice la înălțime. E clar că noi nu am jucat la nivelul pe care îl putem arăta în acest moment. Pe lângă asta, ei au făcut-o foarte bine, cu procentaje extraordinare, cu doar trei posesii pierdute și coșuri importante venite pe calitatea individuală a unor jucători. Au știut să răspundă bine oricărei apărări la care noi am apelat seara trecută. E drept, am început meciul greu, dar pe parcurs am atins nivelul ridicat al partidei. Din păcate, nu ne-am putut apropia la mai puțin de șase puncte. Îmi pare rău pentru cei trei mii de fani, cărora nu le-am putut oferi o victorie. Meciul s-a terminat, iar acum focusul nostru se îndreaptă către Sibiu, unde avem în față un duel extrem de important.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.