Comunicat de presa 29/12/2023 Anunt finalizarea proiectului „ Extinderea capacitatii de productie a SCF Plastic Factory SRL prin achizitia de echipamente”

29/12/2023

SCF PLASTIC FACTORY SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul „Extinderea capacitatii de productie a SCF Plastic Factory SRL prin achizitia de echipamente” cod SMIS 161467 înscris în cadrul apelului POC/1115/411/1/Investiții în activități productive/1/Investiții în activități productive .

Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare, respectiv 25.05.2023.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat dezvoltarea activitatii SCF PLASTIC FACTORY SRL prin extinderea acesteiea cu echipamente tehnologice performante care sa ii permita societatii sa isi dezvolte capacitatea de productie si sa obtina produse cu valoare adaugata mare prin realizarea unui proiect de investitii in domeniul fabricarii articolelor din material plastic. Atingerea obiectivului a determinat cresterea competitivitatii solicitantului SCF PLASTIC FACTORY SRL in vederea consolidarii pozitiei pe piata a acestuia in contextul Pandemiei de Covid-19 in conformitate cu Obiectivul Specific al Actiunii 411 Investitii in activitati productive.

Valoarea proiectului a fost de 976,563.93 lei (valoarea totala).

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact

Persoana de contact : CRISTINEL DUMITRU DECA

Telefon : 0745183461

E-mail : office@scfplastic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.