Înotătorii de la CSM Pitești, cantonament la Piscul Negru

0

Mai mulți înotători de la CSM Pitești se află în aceste zile în cantonament la munte.

Antrenorul Viorel Ciobanu a ales ca locație Piscul Negru, pe Transfăgărășan, aici venindu-se an de an în această perioadă.

În pregătire centralizată se află 15 sportivi, 14 fiind înotători unii dintre ei medaliați pe plan national dar și international.

La munte se pregătesc în aceste zile: # Proca Theodor (Medalie Europene + C.N) # Nae Adrian (medaliat national) # Mahalu Matteo (medaliat national) # Balan Ionuț (medaliat cu ștafeta) # Petre Eduard (medaliat cu ștafeta) # Matei Ionut (medaliat cu ștafeta) # Duminica Cosmin (medaliat cu ștafeta) # Ciobanu Andrei (medaliat cu ștafeta) # Barbuta Claudiu # Trasca Vlad # Badea Perlik # Mirita David # Cirstea Mario # Bacria David

De asemenea, în cantonament a urcat și Sebastian Ciobanu, fost judocan, care după 9 ani de practicat acest sport a trecut de 1 an la MMA.

”Am ales acestă locație, Piscul Negru, pentru aerul curat, ospitalitatea de care avem parte la Hotel Piscu Negru, locul bun de pregătire montană. În plus, copiii au și o pârtie în spatele hotelului… Sunt 15 sportivi în acest cantonament, toți de la CSM Pitești. Sunt cu noi cei mai buni sportivi ai secției de natație medaliați pe plan național dar și la Europene” ne-a spus antrenorul Viorel Ciobanu.

Cantonamentul de la Piscul Negru durează până pe 7 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.