Fotbalist acuzat de viol în bar!

1

Unul din cei 3 tineri acuzați de Poliție că au violat-o pe tânăra din Ilfov și care s-au filmat, se pare că este fotbalist la Farul. S.M.

A.S. are 22 de ani este din Costești și este fost international de juniori. După ce a fost format la Viitorul, a fost împrumutat la Turris Tr Măgurele, la Reșița, Steaua și CS Tunari. De altfel, fotbalistul s-a aflat pe teren, la Mioveni, în înfrângerea suferită de CS Tunari, în luna noiembrie cu formația lui Constantin Schumacher. A.S, împreună cu L.S. (44 ani) și I.L. (37 ani) sunt acuzați de Poliție că au violat o tânără într-un bar în Costești, a doua zi după Revelion. Totul a pornit după ce pe rețelele de socializare a apărut o filmare cu actul sexual filmat în locația aminitită. Inițial Poliția a deshis dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri însă urmărirea penală a fost ulterior extinsă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, după ce au fost vizionate imaginile video, iar la un moment dat femeia se aude când spune ”lasă-mă!”. În urma audierilor, cei trei au declarat că barul unde a fast făcută filmare și săvârșită funcționa fără , fiind prezenți doar mai mulți prieteni. De asemenea, din declarații a reieșit că tânăra, care a fost invitată la Costești de prietenul ei fotbalistul, ar fi fost îmbătătă cu coniac și initial a acceptat să întrețină relații sexuale doar cu prietenul ei nu cu toți trei. Sâmbătă, tânăra a fost reaudiată și-a menținut declarația inițială susținând că a fost violate.

” Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2024, un tânăr de 22 de ani, din Costești, ar fi invitat o femeie de 44 de ani, din București, cu care avea o relație de prietenie, să se deplaseze la un local din Costești, unde cel în cauză, împreună cu alți doi bărbați, de 37 și 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, care consumase în prealabil alcool, ar fi întreținut relații sexuale cu femeia, fără acordul acesteia și în ciuda opunerii sale” a transmis Poliția. Fotbalistul împreună cu ceilalți doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând că fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

1 COMENTARIU

  1. Aiasta … chiar ca’i tare : ” Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2024, un tânăr de 22 de ani, din Costești, ar fi invitat o femeie de 44 de ani, … ” !
    De fapt, cine pe cine … „a violat” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.